Menu

På Panza går vi efter en helstøbt madoplevelse med sit udspring i det italienske køkken i hyggelige, ukrukket omgivelser. Vi sætter pris på godt håndværk, kvalitet og sæsonbestemte råvarer. Hvad enten du er her til en snack og et glas vin eller 6 retter med alt inklusiv, så byder vi dig velkommen og velbekomme.


//MENUER:

Den Lille

3 retter, 295,-

Carpaccio af okse, purløgs- mayo og grana ost

Ravioli med ricotta,  stegt i brunet savliesmør

Tiramisu.

Den Store

5 retter, 475-

Arancino m. trøffelmayo

Carpaccio af okse, purløgs-mayo og grana ost

Spaghetti med trøffel-salsiccia og pecorino sauce

Onglet med skalotteløg, kål, kartofler og rødvinsauce

Chocolademousse-tærte med saltkaramel

//VINMENUER:

Den Lille

2 glas, 155,-

2020 Riesling Øko Scheuermann-Pfalz

2019 Chianti Colli Senesi – Silvio Nardi.

Den Store

5 glas, 350-

Prosecco – Scanavino

2020 Riesling Øko Scheuermann-Pfalz

2019 Chianti Colli Senesi – Silvio Nardi.

2018 Langhe Nebiollo Øko – Trediberri

Hjemmelavet Limoncello


// SNACKS

NOCELLARA OLIVEN marineret i ekstrajomfru olivenolie, citron, hvidløg og frisk timian 40,-

ARANCINI friteret kugler (2stk) af risottoris med ragu. Serveret med trøffelmayo 55,-

// FORRETTER

CHARCUTERI vildsvinesalami, coppa, trøffelsalami, pecorino romano, gedeost lagret i aske, røget scarmoza, pæremamalade med rosmarin og cornichoner. 110,-

BURRATA med langtidssimret peperonata. (peberfrugt, tomat og hvidvin) 85,-

CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR marineret i salt, sukker og citrusfrugter i 24 timer. Serveres med purløgs- mayonnaise, ærteskud og grana ost 120,-

OKSETATAR med peberrodscreme, spæd spinat og ristede hasselnøder 120,-

RICOTTA med parmaskinke, brændte figner, timian, honning og mandler  85,-

KYLLINGELEVER-MOUSSE med portvin og fennikelfrø. Serveret med balsamico reduktion, hasselnødder og grillet foccacia  85,-

// HOVEDRETTER

SHORT RIBS PAPPARDELLE . Papardelle pasta med langtidssimret ragu af okse short ribs 150,-

RAVIOLI MED RICOTTA stegt i brunet savliesmør 150,-

SPAGHETTI MED TRØFFEL-SALSICCIA og pecorino sauce 150,-

ONGLET med skalotteløg, kål, bagte cherrytomater, danske kartofler og rødvinssauce 195,-

OKSETATAR serveret med peberrodscreme, spæd spinat og ristede hasselnødder 170,-

// DESSERTER

TIRAMISU – Vores hjemmelavet version af den legendariske klassiker 65,-

CHOKOLADEMOUSSE-TÆRTE lavet på mørk 70% chokolade og espresso. Serveret med saltkaramel og tørristede mandler 75,-

AFFOGATO  hjemmelavet vanilieis overhældt med et espressoshot 50,-