På Panza går vi efter en helstøbt madoplevelse med sit udspring i det italienske køkken i hyggelige, ukrukket omgivelser. Vi sætter pris på godt håndværk, kvalitet og sæsonbestemte råvarer. Hvad enten du er her til en snack og et glas vin eller 6 retter med alt inklusiv, så byder vi dig velkommen og velbekomme.
//MENUER:
Den Lille
3 retter, 335,-
Carpaccio af okse, purløgs- mayo og grana ost
Ravioli med ricotta, stegt i brunet salviesmør
Tiramisu.
Den Store
5 retter, 535-
Arancino m. trøffelmayo
Carpaccio af okse, purløgs-mayo og grana ost
Spaghetti med salsiccia og pecorino sauce
Onglet med skalotteløg, kål, kartofler og rødvinsauce
Chocolademousse med saltkaramel
//VINMENUER:
Den Lille
2 glas, 175,-
2020 Riesling Øko Scheuermann-Pfalz
2019 Chianti Colli Senesi – Silvio Nardi.
Den Store
5 glas, 375-
Prosecco – Scanavino
2020 Riesling Øko Scheuermann-Pfalz
2019 Chianti Colli Senesi – Silvio Nardi.
2018 Langhe Nebiollo Øko – Trediberri
Hjemmelavet Limoncello
// SNACKS
NOCELLARA OLIVEN marineret i ekstrajomfru olivenolie, citron, hvidløg og frisk timian 55,-
ARANCINI friteret kugler (2stk) af risottoris med ragu. Serveret med trøffelmayo 75,-
// FORRETTER
BURRATA med langtidssimret peperonata. (peberfrugt, tomat og hvidvin) 95,-
CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR marineret i salt, sukker og citrusfrugter i 24 timer. Serveres med purløgs- mayonnaise, ærteskud og grana ost 130,-
OKSETATAR med peberrodscreme, spæd spinat og ristede hasselnøder 135,-
KYLLINGELEVER-MOUSSE med portvin og fennikelfrø. Serveret med balsamico reduktion og ristede hasselnødder 95,-
// HOVEDRETTER
SHORT RIBS PAPPARDELLE . Papardelle pasta med langtidssimret ragu af okse short ribs 165,-
RAVIOLI MED RICOTTA stegt i brunet salviesmør 165,-
SPAGHETTI MED SALSICCIA og pecorino sauce 165,-
ONGLET med skalotteløg, kål, bagte cherrytomater, danske kartofler og rødvinssauce 230,-
OKSETATAR serveret med peberrodscreme, spæd spinat og ristede hasselnødder 200,-
// DESSERTER
TIRAMISU – Vores hjemmelavet version af den legendariske klassiker 90,-
CHOKOLADEMOUSSE lavet på mørk 70% chokolade og espresso. Serveret med saltkaramel, crumble og tørristede mandler 95,-
AFFOGATO hjemmelavet vanilieis overhældt med et espressoshot 75,-